Despre noi

Cristi Tudorescu

Consultant financiar IMM-uri si startup-uri

Salut, sunt Cristi Tudorescu și lucrez cu antreprenorii pentru a îi sprijini să își crească business-urile într-un mod sustenabil financiar. Îndemnul meu pentru antreprenorii dornici să se dezvolte este: „pune pasiunea ta în cifre”. De multe ori, atunci când ai imaginea cifrelor, planul tău de business capătă o mult mai bună consistență și o ancorare în realitate.

 

De peste 15 ani activez în piețele financiare:

 

·         în primii ani de activitate profesională am lucrat și apoi am coordonat Departamentul de Analiză al Vanguard SA – actualmente Tradeville SA – cel mai mare broker de retail activ la Bursa de Valori București. Acolo am dezvoltat modele de analiză ale companiilor românești și ale celor din Europa Centrală și de Est, dobândind astfel o expunere către situațiile financiare a sute de companii din economia romanească și din cea internațională.

·        m-am specializat în evaluarea companiilor și identificarea riscurilor financiare potențiale pentru investitori, pentru finanțatori.

·         ulterior am fost din ce în ce mai mult implicat în programe de training și consultanță pentru manageri și antreprenori aflați în diverse stadii de dezvoltare ale afacerii: Start-up Urban (2018-2019), axat pe identificarea și instruirea afacerilor finanțabile din Regiunea Centru a României, iar anterior, în programele „Întreprinzator în Turism”, „Rural Antreprenor”, „Rural Manager”, toate coordonate de Fundația Națională a Tinerilor Manageri.

·         acum, portofoliul de clienți și de industrii către care ofer consultanță financiară cuprinde o largă paletă, începând de la startup-uri, până la IMM-uri cu cifre de afaceri de zeci de milioane de euro interesate de accesarea unor finanțări bancare sau prin piețele de capital.

 

Te invit să fim în legătură pentru creșterea afacerii tale. Îmi poti scrie întrebări sau preocupări legate de finanțele business-ului tău la adresa cristian.tudorescu@businessinsights.ro

Andrei Popescu

Andrei Popescu

Consultanta Marketing IMM-uri si startup-uri

Salut, sunt Andrei Popescu și ofer consultanță de strategie, marketing și resurse umane pentru antreprenorii români care vor să își crească afacerile. Experiența mea academică și cea practică în consultanță atât pentru startup-uri cât și pentru IMM-uri, mi-a dat o largă perspectivă pentru a fi alături de afaceri pe drumul lor de creștere.

 

·         titlul de doctor în marketing obținut în anul 2012 și absolvirea programului MBA al Washington University în St. Louis, Olin Business School, program top 25 în SUA, mi-au conferit o expunere către mediul internațional de business. De-a lungul a 17 ani de carieră am acumulat experiență de lucru pe trei continente, în marketing, inițiere în antreprenoriat, managementul schimbării, personal branding, eficientizarea echipei și altele.

·         ofer training și consultanță în cadrul programelor cu finanțare europeană destinate antreprenoriatului, precum și în formate 1-la-1 adaptate business-ului fiecăruia.

·         susțin cursuri de marketing și management în română și în engleză în programele de Licență ale ASE și în cadrul MBA-ului Româno-Canadian.

·         sunt căsătorit și avem o minunată fată pe nume Andreea

 

Dacă vrei să lucrăm pe componentele de marketing și de strategie ale afacerii tale, îmi poți scrie la

[email protected]

X