Livrare si Plata

PRETURI, MODALITATI DE PLATA, FACTURARE

Preturile sunt afisate pe pagina dedicata fiecarui produs. In cazul in care pretul nu este afisat, veti avea posibilitatea de a cere o oferta iar un operator va va comunica pretul in cel mai scurt timp posibil.

Pretul produsului comandat este cel afisat la data plasarii comenzii.

Pretul imprimat pe factura este acelasi cu cel transmis de operatori in momentul confirmarii comenzii.

Modalitatile de plata sunt disponibile pe pagina de lansare a comenzii.

Pe baza informatiilor detinute de www.businessinghts.ro si a celor furnizate  de cumparator va fi emisa o factura pentru produsele livrate electronic.

 

POLITICA DE RETUR

Conform OUG 34/2014 aveti dreptul de a va retrage din prezentul contract, fara a preciza motivele si fara a suporta penalitati în termen de 14 zile. Perioada de retragere expira dupa 14 zile începând de la ziua la care intrati dumneavoastra sau o parte terta, indicata de dumneavoastra, în posesia produselor (download digital).

Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract, utilizând o declaratie neechivoca, de exemplu, un e-mail. Datele noastre sunt: E-mail: [email protected]

Telefon: 0721 228 240

Pentru a respecta termenul-limita de retragere este suficient sa trimiteti comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere înainte de expirarea perioadei de retragere.

 

 

CONSECINTELE RETRAGERII

Daca va retrageti, vom rambursa orice suma pe care am primit-o de la dumneavoastra, fara întârzieri nejustificate si, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract. Costurile suplimentare reprezinta orice costuri (taxe de procesare card sau de orice alta natura) care urmeaza a fi suportate de consumator cu ocazia exercitarii dreptului de retragere. Vom efectua aceasta rambursare folosind aceeasi modalitate de plata ca si cea folosita pentru tranzactia initiala; în orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursari.

Conditiile dreptului de retragere se aplica doar consumatorilor persoane fizice, definite in art 2, pct.1 al OUG 34/2014.

Pentru alte informatii legate de returul produselor va rugam sa ne contactati prin intermediul formularului de contact sau la adresa de email [email protected]

 

OBLIGATIILE CUMPARATORULUI

  • Sa furnizeze informatii reale, corecte si actuale despre entitatea sa atunci cand acestea i se cer, in caz contrar exista posibilitatea refuzarii comenzilor;
  • Sa accepte solutionarea eventualelor probleme in termen de 30 de zile de la data sesizarii acestora printr-un email adresat  administratorului;
  • Sa accepte TERMENII SI CONDITIILE administratorului odata cu lansarea comenzilor si sa achite contravaloarea marfii prin metodele puse la dispozitie, la momentul transmiterii comenzii.

OBLIGATIILE VANZATORULUI

  • Sa puna la dispozitia utilizatorilor gratuit informatii profesionale cu privire la produsele si serviciile sale. Continutul publicat in  magazinul virtual are caracter orientativ. Caracteristicile produselor si documentatia tehnica aferenta acestora afisate pe site sunt reprezinta cel mai bun efort de prezentare a acestora, iar rezultatele nu sunt neaparat tipice si pot varia. Imaginile produselor sunt afisate cu titlu de prezentare.
  • Sa contacteze clientii pentru confirmarea comenzilor, prin e-mail sau telefonic;
  • Sa livreze produsele in mod electronic, prin intermediul site-ului www.businessinsights.ro;
  • Sa utilizeze datele personale colectate de la clienti/utilizatori in concordanta cu sectiunea `Informatii Personale` si `GDPR`, parte integranta din TERMENI SI CONDITII.
X